Auki logo ta Kontakt

Utbildningar

Ta kontrollen över din kunskap och verksamhetens digitalisering. Bygg på din och företagets kompetens med en utbildning. Välj bland utbildningstillfällen online eller på plats. 

Informations-

säkerhet för företag

Hur säkrar du företagets tillgångar? Att förstå informations- och it-säkerhet är en viktig försäkring för alla företag.

Bygg din förståelse för de risker ditt företag möter och vad du kan göra åt dem. Innehållet är speciellt anpassat för dig som inte har en it-utbildning. Utbildningen hålls via länk, men kan också ske på plats.

  • Intresseanmälan

    Skicka en intresseanmälan för att få förhandsinformation och förtur till nästa event.

uppräckt hand vid utbildning

Anmälan till utbildning

Investera i dig och företagets kompetens. Med kunskap blir det lättare att prioritera och fatta beslut. Säkra din plats och anmäl dig till ett utbildningstillfälle idag.

Anmälan är bindande, men du kan avanmäla ditt deltagande upp till 14 dagar före kursstart utan kostnad. Avanmäler du dig senare betalar du fullt pris. Biljetten är inte personlig och du kan välja att överlåta dentill en annan person. Fakturan skickas ut före kursstart och kopplas till angett organisationsnummer om inte annat meddelats. Ifall av sjukdom hos kursledaren, eller för litet antal deltagare, kan utbildningstillfället bokas om eller utebli. Om kursen ställs in, eller du inte kan delta vid det planerade nya kurstillfället, får du givetvis tilbaka hela din kursavgift.

Val av utbildningstillfälle Namn Roll Företag Organisationsnummer E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in